Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alonso (Cs) diu que Iceta haurà de respondre davant els seus votants si el PSC no dona suport a Arrimadas com a presidenta

El cap de llista de Ciutadans per Tarragona demana als socialistes que aclareixin "què faran amb els seus escons"

El cap de llista de Ciutadans (C's) per Tarragona el 21-D, Matías Alonso, amb un cartell electoral sobre la taula del despatx del grup municipal a l'Ajuntament de Reus El cap de llista de Ciutadans (C's) per Tarragona el 21-D, Matías Alonso, amb un cartell electoral sobre la taula del despatx del grup municipal a l'Ajuntament de Reus ACN
Societat ACN
Dijous, 14 Desembre 2017 20:54

El cap de llista de Ciutadans (Cs) per Tarragona el 21-D, Matías Alonso, ha advertit avui des de Reus al PSC que els votants socialistes "difícilment entendran" que no donin suport a la investidura d'Inés Arrimadas com a presidenta de la Generalitat, si la candidatura taronja és la més votada del bloc unionista i les forces constitucionalistes sumen per formar govern.

Alonso, en declaracions a l'ACN, ha dit que el candidat socialista, Miquel Iceta, haurà de respondre davant els seus votants si el PSC no dona suport a Arrimadas. "Nosaltres donarem suport a la força més votada en l'àmbit dels partits disposats a acabar amb el procés i renovar les institucions catalanes i el senyor Iceta haurà d'explicar què vol fer amb els escons del PSC", ha defensat el cap de llista per Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: