Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cáritas i Eluzai reben més de 350Kg d’aliments solidaris del Parc Infantil de Nadal de Salou

Les dues entitats d’ajuda social han rebut els aliments de mans de l’alcalde, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Júlia Gómez

Lliurament d'aliments solidaris a l'Església Evangèlica de Salou Lliurament d'aliments solidaris a l'Església Evangèlica de Salou CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Gener 2018 17:06

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Júlia Gómez, han lliurat la recaptació d’aliments aconseguida en el dia solidari del Parc Infantil de Nadal. El total aconseguit amb les entrades supera els 350 quilos que s’han repartit a parts iguals entre Cáritas Salou i a l’Església Evangèlica de Salou.

L’alcalde i la regidora, han estat els encarregats de lliurar els aliments en les respectives seus de les entitats on han volgut agrair la tasca de suport als més desvalguts i l’ajuda que presten aquestes entitats socials a moltes persones del municipi de manera desinteressada. D’aquesta manera l’ajuntament ha volgut aportar el seu granet de sorra en aquestes dates tan assenyalades tal com ja ho va fer en la paella solidaria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: