Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un veí del Vendrell salva una àvia d’un incendi gràcies a un detector de fum de l’Ajuntament

Des de l'any, passat Protecció Civil està instal·lant detectors de fum en domicilis on viuen persones d'edat avançada i soles

Al domicili de la dona hi van actuar Bombers, el SEM i la Policia Municipal Al domicili de la dona hi van actuar Bombers, el SEM i la Policia Municipal POLICIA MUNICIPAL DEL VENDRELL
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 16 Gener 2018 07:29

El passat divendres, gràcies a l’avís d’un detector de fum instal·lat per l’Ajuntament, un veí del Vendrell va poder treure una dona de 90 anys del seu domicili, del Camí Reial, on s’havia produït un incendi a la cuina.

Des de l’any passat, a partir d’una diagnosi feta per Serveis Socials sobre la gent gran del municipi, Protecció Civil està instal·lant detectors de fum en domicilis on viuen persones d’avançada edat i soles. En aquests moments, hi ha instal·lats 150 detectors de fum repartits en 73 domicilis i, aquest dies, s’està fent la revisió de funcionament i de canvi de bateria.

El veí, de 47 anys, va estar afectat lleument per inhalació de fum, i la dona del domicili on es va produir el foc va patir una crisi d’ansietat. Hi van actuar Bombers, el SEM i la Policia Municipal. Només hi van haver danys materials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: