Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Jutjats de Valls arxiven la denúncia contra un conductor de l'empresa Plana per un cas d'agressió masclista

El col·lectiu Arran ha tret el cas a la llum de l'usuària de Valls que confessa, que el passat novembre, va ser obstaculitzada, abraçada i petonejada pel conductor, quan aquesta anava a baixar del bus

Pintada del col·lectiu Arran contra l'empresa Plana Pintada del col·lectiu Arran contra l'empresa Plana ARRAN
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Març 2018 18:16

Arran ha fet pública aquest dimarts la denúncia d'un cas d'agressió masclista per part d'un conductor de bus de l'empresa Plana que va patir una noia de Valls, el passat mes de novembre, quan tornava des de Tarragona. La noia, que ha volgut mantenir l'anonimat, va denunciar al conductor davant dels Jutjats de Valls, que va decidir arxivar el cas. Posteriorment, la jove es va adreçar a l'empresa Plana, que li va proporcionar els horaris del conductor perquè no coincidissin en la mateixa línia.

La noia relata com es van produir els fets: "Tornava a Valls amb el bus des de Tarragona, aquell dia era el meu aniversari. Quan l’autobús va parar-se a Valls, estava recollint les coses, mentre la resta de passatgers baixaven. Sense adonar-me’n, em vaig quedar sola dalt del bus. Vaig anar cap a davant i anava a dir adéu al conductor. Abans que pogués baixar, es va posar al mig del passadís. Va tancar les portes. Em va començar a parlar, apropant-se’m cada cop més. De sobte, em va abraçar, es va apropar i em va fer un petó al coll. Em vaig apartar espantada i ell va continuar com si res. Li vaig demanar que m’obrís la porta. Va parlar una mica més i, finalment, ho va fer. Vaig baixar ràpidament mentre de fons m’anava fent preguntes. Deia que si volia que m’acompanyés i que un dia podíem quedar. No vaig anar a casa, perquè tenia por que em seguís, me’n vaig anar a buscar una amiga per sentir-me més segura. Des de llavors, tinc ganes d’oblidar-ho."

Com a conseqüència dels fets, el col·lectiu Arran ha criticat que sigui la noia "qui s'ha d'amagar per evitar-lo". En aquest sentit, denuncien que la justícia "tanca els ulls davant la violència masclista, que decideix mirar cap a un altre costat", així com l'actitud de l'empresa "que no és capaç d’afrontar una agressió masclista i que protegeix els agressors".

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: