Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inés Arrimadas (C's): "Tarragona es mereix un compromís ferm de totes les institucions perquè se celebrin els Jocs"

La líder del Grup Parlamentari de Ciutadans es va reunir ahir amb el Grup Municipal de C's a Tarragona i representants del govern local

La portaveu de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, visitant ahir el pretori i el circ romà. La portaveu de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, visitant ahir el pretori i el circ romà. CEDIDA.
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 24 Novembre 2016 10:13

"Tarragona es mereix un compromís ferm de totes les institucions perquè se celebrin els Jocs del Mediterrani". Així ho va dir la líder de Ciutadans (C's) a Catalunya, Inés Arrimadas, en declaracions als mitjans de comunicació després de reunir-se amb el Grup Municipal de C's a Tarragona i representants de l'equip de govern local per "conèixer la situació del projecte dels Jocs del Mediterrani".

Abans de visitar l'amfiteatre i el circ romà de la ciutat, Arrimadas va recordar que la "la setmana passada es va aprovar la creació d'una Comissió de seguiment sobre els Jocs del Mediterrani a proposta de C's per donar-los més transparència", i va assegurar "estar preocupada" per l'endarreriment de l'esdeveniment esportiu. Tanmateix, va defensar que "no es poden deixar de banda" pel que "C's exercirà una oposició responsable per garantir que es puguin tirar endavant". En aquest sentit, li va regordar al govern municipal que "no es pot responsabilitzar a una sola administració de la mala gestió" i ha lamentat "la falta d'autocrítica".

Acompanyada pel portaveu de C's a Tarragona, Rubén Viñuales, i els regidors del Grupo Municipal de C’s, Inés Arrimadas es va mostrar "sorpresa" davant la marxa de l'Ajuntament del líder del Partit Popular a Tarragona, Alejandro Fernández. I va assenyalar que "les paraules no es corresponen amb els fets quan Fernández va dir comprometre's fermament amb els Jocs del Mediterrani", ja que "l'acord de govern entre socialistes i populars al consistori era ‘entre persones’ i havia de garantir la celebració dels jocs". Per això, va apuntar que "la millor alternativa per a Tarragona és Ciutadans" perquè "l'equip de Rubén Viñuales està duent a terme una oposició responsable i critica que puja el nivell d'exigència i d'ambició per a la ciutat i els seus habitants".

Sobre la mort de la senadora Rita Barberá, Inés Arrimadas va mostrar respecte i va traslladar les seves condolences a familiars, amics i companys de partits de l'exalcaldessa de València. Així mateix, va manifestar que "es pot mantenir la contundència en la lluita contra la corrupció i l'exquisidesa en les formes quan una persona mor".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: