Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El pavelló de Vila-seca, a punt pels Jocs

En total es realitzaran al municipi una setantena de millores públiques al llarg d’aquest 2017

Imatge del Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca. Imatge del Pavelló Municipal d'Esports de Vila-seca. MARINA MARTÍNEZ
Vida Municipal Marina Martínez
Dimecres, 22 Març 2017 12:33

Vila-seca serà una de les primeres seus en finalitzar l'obra destinada als Jocs del Mediterrani 'Tarragona 2018'. Es tracta de la remodelació del Pavelló Municipal d’Esports on s’ha invertit un milió d’euros. Aquesta actuació es troba inclosa en el bloc de millores que s’estan realitzant actualment on es destina un total de 3,8 milions d’euros.

A banda, en relació a les actuacions ja executades, que sumen també un total de 3,8 milions d’euros, es destaca l’accés principal al Parc de la Torre d’en Dolça amb la tanca, les lletres i l’enjardinament; i el nou Parc de les Arenes per compromís urbanístic.

Després de finalitzar les actuacions en tràmit, el municipi preveu continuar endavant amb altres que es troben en fase d’estudi i que suposen una inversió de 3 milions d’euros. En aquest bloc s’inclou millores d’enllumenat com és el cas dels passos de vianants per evitar la deficiència visual; itineraris aptes per a l’ús de passeig i ciclisme al terme municipal; o continuar amb el pla d’eliminació de barreres arquitectòniques i millora de l’accessibilitat viària per continuar sent una ‘Ciutat 100% Accessible’.

Referent a les propostes participatives que ja van tenir lloc, se’n deriva la construcció de parcs canins, l’ampliació dels jocs infantils del Parc de la Riera i la Pacificació del trànsit de vehicles al carrer d’Amadeu Vives. Tot i així, Poblet ja ha remarcat que tots els diners destinats encara no estan invertits i que, a mesura que es vagin realitzant, es podrà adjudicar altres propostes per ordre d’importància, tal i com van marcar els ciutadans amb els seus vots.

Una setantena d’actuacions

En definitiva, Vila-seca ha presentat una setantena de millores públiques que s’han dut o es duran a terme al llarg d’aquest any 2017. En total, entre les actuacions acabades, les que es troben en execució i les que estan en tràmit, es destinaran 10,7 milions d’euros. L’alcalde del municipi, Josep Poblet, ha destacat la solidesa, la solvència i la singularitat de Vila-seca i, alhora, els efectes d’aquesta millora en relació a nous contractes de treball i consum de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: