Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC demana que el govern de Salou expliqui perquè no construeix el parc per a gossos

El grup de l'oposició no entén perquè s'ha tirat enrere el projecte anunciat el novembre del 2016 pel regidor de Medi Natural i Sostenibilitat, Ramon Pasqual

Espai d'esbarjo per a gossos a Reus Espai d'esbarjo per a gossos a Reus CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Mai 2017 12:21

El grup municipal d'Esquerra Republicana de Salou ha exigit a l'equip de govern de l'Ajuntament de Salou que expliqui "perquè s'ha decidit no fer el parc de gossos que estava anunciat". En un comunicat, ERC recorda que, el passat novembre del 2016, el regidor de Medi Natural i sostenibilitat, de Sanitat i Salut Pública, Ramon Pasqual, va anunciar que es duria a terme aquesta iniciativa durant aquest pròxim 2017. Aquesta proposta va ser rebuda amb molt interès per part del grup nombrós que té gossos al municipi, que podria gaudir d'un espai habilitat amb fonts i circuit Agility. El projecte estava pressupostat en 35.206 € + IVA, en un terreny d'1,5 hectàrees a la zona de l'avinguda Eduard Punset.

Per aquest motiu, el portaveu d'ERC Salou, Alexandre Boquet, ha explicat que "durant la primera quinzena d'abril equip de govern ens informava àmpliament de la construcció d'aquest equipament tan esperat i que tantes reaccions positives havia aixecat entre els nostres convilatans i també d'altres municipis que veien aquest equipament com un espai molt atractiu". A més, Boquet apunta que "ha estat una gran sorpresa quan, després de buscar la informació per veure l'estat del projecte, veiem que l'Ajuntament de Salou ha renunciat a la seva construcció i ha suspès el procediment de contractació".

El regidor republicà ha declarat que "tot aquest tema s'ha dut en la més estricta intimitat i sense dir res. No hi ha explicacions oficials per part de l'equip de govern i s'ha eliminat tota la informació de les xarxes i de la web". Per aquest motiu, el grup polític d'Esquerra Republicana demana públicament les explicacions oportunes del perquè de la suspensió.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: