Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC insta l’oposició a donar suport al ple sobre la revisió del POUM de Tarragona

Els republicans encara no han rebut resposta de PDeCAT, Ciutadans i ICV-EUiA

Els regidors republicans Pau Ricomà i Mònica Alabart, en una imatge d'arxiu Els regidors republicans Pau Ricomà i Mònica Alabart, en una imatge d'arxiu CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 15 Juny 2017 18:44

El Grup Municipal d'ERC-MES-MDC fa una crida a la resta de grups de l’oposició a l’Ajuntament de Tarragona per a que donin suport a la seva petició de celebrar un plenari extraordinari per abordar la necessitat de revisar el planejament urbanístic de la ciutat. Els republicans van fer una petició per escrit a tots els grups fa un mes i només han rebut resposta negativa del PSC i positiva per part de la CUP. Segons el Reglament Orgànic Municipal, l’alcalde té l’obligació de convocar un ple extraordinari quan una quarta part dels membres de la corporació ho sol·liciti.

El portaveu d’ERC-MES-MDC, Pau Ricomà ha fet "una crida a la responsabilitat política i a la coherència a aquells partits que coincideixen amb nosaltres que l’actual POUM està desfasat i és un instrument que no s’adequa als interessos dels tarragonins". Des d’ERC-MES-MDC defensen que l’actual POUM respon a la lògica del segle XX basada en el creixement continuat, el malbaratament del sòl i dels recursos i l’especulació. "Nosaltres apostem per la lògica del segle XXI d’un desenvolupament sostenible; una lògica que coincideix amb criteris generals de tècnics, urbanistes, geògrafs i arquitectes", afirma Ricomà. El republicà afegeix que "la nostra prioritat és la recuperació del centre de la ciutat, la cohesió amb els barris del Nord i de Ponent i la preservació de l’entorn natural de Llevant".

Pau Ricomà qualifica l’actual POUM com un "devorador d’espais verds que no prioritza la recuperació, la regeneració i la dignificació per sobre del creixement urbanístic desmesurat". Des d’ERC-MES-MDC animen la resta de grups a abordar la revisió del planejament urbanístic sense mandra ni por. "Encara estem a temps de refer el POUM prioritzant els interessos de la ciutat", conclou Ricomà.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: