Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Salou no investigarà el Villa Enriqueta

CIU i PSC rebutgen crear la comissió d’investigació que volia l’oposició

El propietari demana una indemnització de 6,7 milions d'euros El propietari demana una indemnització de 6,7 milions d'euros MARINA MARTÍNEZ
Vida Municipal Marina Martínez
Divendres, 16 Juny 2017 18:29


L’Ajuntament de Salou ha denegat, en el ple extraordinari que s'ha celebrat avui, la creació d’una comissió d’investigació sol·licitada pels grups de l’oposició -C’s, ERC, PP i Guanyem- pel cas del xalet Villa Enriqueta. El regidor d’Hisenda, Joan Brull, ha justificat la decisió afirmant que la comissió “no modificaria la sentència”. A més, ha deixat clar que aquesta “no obliga a pagar la indemnització”. Alhora, el govern (CIU i PSC) ha reiterat que es tracta d’un acte administratiu reglat i no de responsabilitats polítiques. El bloc de l’oposició ha lamentataquesta decisió ja que “la investigació hagués sigut una mostra de transparència”. El portaveu del PP, Mario García, ha descrit a l’equip de govern com “veritables màquines de dilapidar diners públics” i ha afegit que “els impostos es paguen per aconseguir una ciutat millor”.

El cas de Villa Enriqueta es va iniciar al 2008 quan els grups del PSC, CIU i RDS van atorgar llicències provisionals per a l’activitat de restaurant. Al 2009 es va atorgar el permís definitiu fins que al 2016 es va anular per part del TJSC.


D’altra banda, durant el ple, l’oposició ha insinuat -en relació al cas de la Duana-, que la indemnització de 4,3 milions podria elevar-se 3 milions més.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: