Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'oposició força la convocatòria del Consell de Turisme de Torredembarra

C's, PDeCAT i Unió, PP i Avui Democràcia consideren que el regidor de Turisme Jordi Solé (PSC) "ha desistit de les seves funcions"

Imatge d'arxiu de la seu de Turisme de Torredembarra. Actualment també acull una oficina de denúncies Imatge d'arxiu de la seu de Turisme de Torredembarra. Actualment també acull una oficina de denúncies JOSEP CARTANYÀ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 19 Juny 2017 19:54

Els grups municipals de l'oposició de l'Ajuntament de Torredembarra (Ciutadans, PDeCAT i Unió, PP i Avui Democràcia) han aconseguit forçar la convocatòria el Consell Municipal de Turisme, que no es reuneix des del passat mes de febrer. En un comunicat, l'oposició -menys la CUP- recorda que "segons el reglament orgànic que regeix el consell, aquest s'hauria de reunir, com a mínim, cada dos mesos de manera ordinària".

Després d'esperar "un temps prudencial", els cinc partits polítics han sol·licitat a l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira (ERC), la convocatòria de l'òrgan, de manera extraordinària i urgent, atès que consideren que el president del consell i regidor de Turisme, Jordi Solé (PSC), "ha desistit de les seves funcions". 

L'objectiu de la convocatòria és que "es doni comptes al consell de les polítiques i activitats turístiques que es duran a terme aquest estiu a la vila", assenyala el comunicat de l'oposició, al mateix temps que afirmen que "des de la desaparició del Patronat de Turisme, hi ha hagut menyspreu envers a aquest òrgan i les decisions es prenen de manera unilateral per part del govern, sense tenir-lo en compte".

La petició de convocatòria del consell ha estat registrada aquest dilluns a l'Ajuntament. 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: