Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Guerra’ per les estelades, a Calafell

L’ANC i ERC pengen estelades al carrer i la regidora del PP els envia la policia

Algunes estelades penjades al passeig Marítim que hores després va treure la brigada per ordre del PP Algunes estelades penjades al passeig Marítim que hores després va treure la brigada per ordre del PP ERC
Vida Municipal J.M. Flores/ Taempus
Dimarts, 20 Juny 2017 07:48

El Partit Popular de Calafell sembla estar disposat a fer valer el seu poder en el govern municipal i arribar on calgui per evitar que onegin banderes estelades en espais públics del municipi. Aquest cap de setmana, la titular de Turisme, Maite González, va enxampar membres de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i militants i regidors d’ERC penjant banderes independentistes al passeig Marítim i, després de recriminar-los que aquella acció està prohibida per les ordenances municipals, no va dubtar ni un moment i va telefonar al cap de la policia local perquè enviés una patrulla al lloc dels fets. Minuts després, dos agents del cos es van personar a la zona i van identificar les persones que estaven penjant les banderes, i les van obligar a desistir de les seves intencions, de manera que l’acció reivindicativa va quedar estroncada. No contents amb això, hores després l’altre regidor del PP, titular de la cartera de Via Pública, hi va enviar la brigada municipal perquè tragués, una per una, les estelades que havien penjat.

En un comunicat a través de Facebook, Jordi Cerveró, secretari d’organització d’ERC de Calafell, ha denunciat que són víctimes d’una persecució i que l’actitud dels regidors del PP va contra la llibertat d’expressió. Segons Cerveró, la penjada de banderes és una forma de protesta del seu partit i per denunciar l’incompliment de les obligacions de l’Ajuntament com a membre de l’AMI.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: