Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PDeCAT de Calafell denuncia l’adjudicació de les terrasses a la platja

Insinua “amiguisme” en la selecció de l’empresa adjudicatària i diu que no compleix els requisits

Imatge d'arxiu de la platja a Calafell Imatge d'arxiu de la platja a Calafell ROGER SEGURA/ ACN
Vida Municipal Cati Morell / Taempus
Dimecres, 21 Juny 2017 08:40

El Partit Demòcrata de Calafell ha denunciat la falta de transparència sobre l’adjudicació a l’empresa que ha d’instal·lar les terrasses a la platja aquest estiu. Insinua que el govern ha triat l’adjudicatària a partir d’influències i lamenta la falta d’informació i explicació sobre el tema als veïns i als possibles adjudicataris.

Segons el PDeCAT, “l’única empresa que s’ha presentat per instal·lar-les, presumptament i curiosament, és de persones molt relacionades amb el PSC, i a banda, no compleix alguns dels requisits del plec de condicions, com són els dos anys d’experiència requerits per accedir al contracte”.

Segons el PDeCAT, si no compleix els requisits del plec de condicions, el govern haurà de prescindir d’aquesta empresa “directament, haurà de buscar algun tipus de solució”. El principal partit de l’oposició de Calafell considera que els tràmits de l’adjudicació no s’han fet correctament, tot i que l’Ajuntament ha desmentit que l’empresa no compleixi els requisits del plec de condicions.

El PDeCAT aprofita aquesta situació per criticar el govern, que “tant s’omple la boca de ser transparent i apostar per la participació ciutadana”, ja que, segons el partit nacionalista, ni els veïns ni els comerciants no han estat informats del procés de selecció de la nova empresa.

El PDeCAT critica que no s’hagi fet cap sessió informativa per donar les explicacions necessàries als veïns afectats, als comerciants i al sector de l’hostaleria, que és “segurament un dels més interessats a aspirar a aquestes terrasses per aprofitar la campanya d’estiu”. Des de l’oposició, el PDeCAT considera que el govern hauria d’haver organitzat alguna trobada amb aquests tres sectors, no només per donar-los informació, sinó també per recollir les seves opinions i inquietuds sobre el projecte.

El PDeCAT de Calafell creu que, amb l’actitud del govern municipal, el projecte d’instal·lació de les terrasses a la platja “ha començat en fals”. Els nacionalistes lamenten que la situació sigui l’actual quan som tot just a les portes de l’estiu, ja que ara no hi ha gaire marge de maniobra per fer les coses d’una altra manera.

L’alcalde confia que hi haurà les terrasses

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, confia que aviat ja hi haurà instal·lades les primeres terrasses a la platja. L’objectiu del govern és començar aquest estiu amb cinc o sis. Ferré assegura que el concurs s’ha fet de manera oberta i transparent. Els tècnics han escollit el projecte de l’empresa adjudicatària perquè, segons ell, el màxim responsable de l’empresa té experiència llarga i demostrada en el sector.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: