Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

1.000 vendrellencs opinen sobre el futur del parc del Botafoc

La majoria d'enquestats són partidaris de convertir aquest espai en un parc de salut amb itineraris saludables

El Parc del Botafoc del Vendrell és una extensa peça de terreny sense construir al centre de la vila El Parc del Botafoc del Vendrell és una extensa peça de terreny sense construir al centre de la vila RTV VENDRELL
Vida Municipal Taempus
Dimecres, 28 Juny 2017 10:20

Un miler de ciutadans del Vendrell (888 majors de 13 anys i 36 menors de 12) han participat en l’enquesta que ha realitzat l’Ajuntament de la vila per saber les preferències de la gent sobre el futur del parc del Botafoc, un espai sense urbanitzar ubicat al centre de la ciutat. L’enquesta plantejava el futur del parc a partir de tres grans àrees: esport i salut, cultura i oci i serveis.

La majoria dels enquestats es decanten per convertir aquest espai en un parc de salut amb itineraris saludables, circuïts per a runners, carril bici, espais de jocs infantils i una zona per patinar. Pel que fa a l’oferta cultural i d’oci, els enquestats aposten per ubicar al parc del Botafoc un espai descobert polivalent per fer-hi concerts i activitats a l’aire lliure, una zona de recreació d’espècies, un espai de trobada intergeneracional i una biblioteca. I pel que fa als serveis, el futur parc ha de tenir, segons els enquestats, sanitaris públics, servei de Wi-fi, un bar-cafeteria i, entre d’altres, una zona recreativa per a animals.

L’Ajuntament del Vendrell s’ha compromès a estudiar les propostes i les incorporarà en el futur projecte del parc per poder demanar la subvenció per finançar-lo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: