Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PP de Salou critica que l'Ajuntament ajorni el dinar de la gent gran pel referèndum

Els populars volen que l'1-O es celebri el tradicional dinar institucional amb la Gent Gran del municipi

Imatge d'arxiu del Dinar de la Gent Gran de Salou Imatge d'arxiu del Dinar de la Gent Gran de Salou CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 04 Agost 2017 07:54

El PP de Salou ha denunciat que l'equip de govern de Salou "anteposa la celebració d'un referèndum il·legal a la commemoració del Dia Internacional de la Gent Gran". Segons Mario García, portaveu del Grup Municipal Popular de l'Ajuntament de Salou, “en l'última comissió de Serveis Socials se'ns va informar que el dia 1 de Octubre, dia proclamat per les Nacions Unides com el Dia Internacional de la Gent Gran, tindria lloc el tradicional dinar que l'Ajuntament de Salou organitza en reconeixement a tots ells”.

El líder popular va formular una pregunta el passat ple, després d'haver tingut coneixement que l'equip de govern havia decidit canviar el dia de la celebració de l'acte central institucional de reconeixement a la gent gran del municipi, i va ser llavors quan la pròpia regidora d'assumptes socials va reconèixer que el canvi de dia havia estat com a conseqüència de que diversos regidors s'havien queixat que coincidís amb el dia del referèndum. Per Mario García "és lamentable que el govern de l'Ajuntament de Salou anteposi els deliris nacionalistes il·legals d'alguns a un esdeveniment de reconeixement a la gent gran del nostre municipi. Es tracta d'una qüestió de prioritats, i fent el que han fet demostren que per a ells la prioritat és facilitar que se celebri un referèndum il·legal. "

El regidor popular ha afirmat que "no té cap sentit posposar la celebració del dinar de la gent gran fins al dia 12 de novembre, ja que mai s'ha celebrat en aquestes dates. L'Ajuntament sempre ha celebrat tots els actes de reconeixement al nostre majors en la setmana de l'1 d'octubre, que és la data que l'Assemblea General de Nacions Unides va proclamar com a dia internacional de la Gent Gran, per la qual cosa considerem que és una falta de respecte total i absoluta per part de l'alcalde i tot el seu equip de govern."

García ha emplaçat a l'alcalde de Salou a rectificar en la seva decisió, i tornar a fixar la data establerta inicialment per a la celebració d'aquest acte, "per respecte a la gent gran i a tots els salouencs", i li ha exigit que "d'una vegada per totes decideixi si vol facilitar la celebració d'un referèndum il·legal o aposta pel respecte a la llei ".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: