Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC i la CUP de Tarragona demanen diàleg sobre l’Onze

Els partits de l'oposició creuen que el govern està "instrumentalitzant" i "manipulant" el conflicte del soroll segons els seus interessos

Imatge d'arxiu dels actes de l'Onze de Setembre del 2014 Imatge d'arxiu dels actes de l'Onze de Setembre del 2014 ARXIU/ EL PUNT AVUI
Vida Municipal El Punt Avui
Divendres, 04 Agost 2017 08:06

Els grups municipals de la CUP i d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona van demanar ahir a l’equip de govern (PSC, PP i Units per Avançar) que dialogui amb les diferents entitats en el conflicte per la denegació del permís per als actes de l’Onze de Setembre a la Part Alta de Tarragona. La regidora d’ERC, Mònica Alabart, va lamentar que el PSC estigui “instrumentalitzant el conflicte del soroll segons els seus interessos” i li van demanar que tingui una actitud “mediadora”.

Per la seva banda, la CUP, que també va denunciar que s’estan “manipulant” les demandes de la plataforma Farts de Soroll, va vincular el fet amb la manca de capacitat del govern per fer front “als conflictes als barris”. El grup demana a l’alcalde un “debat real i participatiu”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: