Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Decidim Vila-seca reclama la implantació d’un servei de bus urbà al municipi

Reclamen garantir el fàcil accés als serveis municipals

Imatge del municipi de Vila-seca Imatge del municipi de Vila-seca CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 18 Agost 2017 22:18

Decidim Vila-seca demana la implantació d’un servei de bus urbà al municipi. Expliquen que diversos municipis de la demarcació amb una població semblant o, fins i tot inferior, disposen d’un servei de bus urbà per tal de connectar els seus nuclis de població i per facilitar el transport intraurbà.

Alhora, afirmen que Vila-seca té tres nuclis urbans –Vila-seca, La Pineda i La Plana- per la qual cosa genera unes necessitats de mobilitat dins el municipi: “Es necessita garantir el fàcil accés als serveis municipals com a la llar d’infants, escoles, centres esportius o centres de salut”. Parlen d’un model d’èxit que “potencia les sinergies entre els diversos espais urbans d’un mateix municipi, que facilita i fomenta el consum local, diversifica i desestacionalitza l’oferta turística i potencia la reducció d’emissions contaminants amb la reducció de l’ús del vehicle propi”.

Per tot plegat, el grup municipal ho reclamarà al Ple ordinari del mes d’agost.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: