Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca en Comú proposa situar l’skatepark a la nova ciutat esportiva

El grup municipal presentarà una moció el pròxim divendres, amb el suport del col•lectiu Free Ride BMX Addicts

Imatge del camp d'esports de Vila-seca Imatge del camp d'esports de Vila-seca CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Agost 2017 12:15

Vila-seca en Comú presentarà una moció per reubicar i ampliar l’skatepark. El grup municipal ha arribat a un acord amb els usuaris de l’skatepark del municipi per presentar una moció per traslladar l’skatepark municipal, ubicat actualment al polígon industrial Alba. La intenció és que aquest parc es trobi en una zona més propera al nucli residencial, com, per exemple, a la futura ciutat esportiva. També proposaran que el futur skatepark es realitzi amb la participació i els consells dels usuaris, tot afegint nous mòduls i que sigui òptim per a totes les disciplines: skaters, rollers, bmx i scooters.

Segons Vila-seca en Comú, bona part de les reivindicacions dels usuaris s'estan començant a complir. No obstant això, encara consideren imprescindible que, “a mitjà termini, es contempli un canvi d'ubicació, que es posin nous mòduls i que s'ampliï el parc fins als mil metres quadrats promesos al principi”. Així mateix, assenyalen que qualsevol persona entesa en urbanisme hauria de saber que “un equipament urbà d'aquest tipus no s'ha d'ubicar als afores de la zona industrial sinó en sòl residencial”. Per aquest motiu, consideren que la futura ciutat esportiva seria un espai adequat.

Més enllà de la morfologia urbana, també consideren imprescindible el canvi d’ubicació “per seguretat, perquè ho demanen els usuaris, perquè ho volen els seus familiars”, i posen l’exemple d’un noi que es va trencar una cama i l’ambulància no va saber trobar l’actual ubicació de l’skatepark. A més, afegeixen que “hi ha usuaris que temeràriament creuen les vies per arribar abans, perquè està en una zona perillosa per poc transitada”. Pet tot això, la moció serà presentada el proper divendres, amb el suport del col•lectiu Free Ride BMX Addicts, a la Casa Consistorial de l’Ajuntament de Vila-seca, i es preveu l’assistència massiva dels usuaris de l’skatepark per donar suport a la proposta de la formació assembleària.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: