Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El batlle del PSC de Gratallops posarà les urnes

Xavier Gràcia avança que votarà sí en el referèndum, mentre Miquel Iceta avisa els alcaldes de les conseqüències de col·laborar amb l’1-O

L'alcalde de Gratallops, Xavier Gràcia, a l'Ajuntament del municipi L'alcalde de Gratallops, Xavier Gràcia, a l'Ajuntament del municipi ACN
Vida Municipal El Punt Avui/ Reus Digital
Divendres, 15 Setembre 2017 08:08

L’alcalde de Gratallops (Priorat), Xavier Gràcia, que es va presentar a les darreres eleccions pel PSC, s’ha compromès a “posar les urnes” l’1-O. Gràcia considera que es deu als habitants de Gratallops, que “han de poder dir-hi la seva, tant sigui que sí, que no o abstenció”. “Jo el que no puc fer és no posar-les”, va dir ahir Gràcia, que va indicar que el fet d’estar “sota el paraigua dels socialistes no vol dir que hagi de fer cas a tot el que diguin o facin”. A més, l’alcalde va explicar que en el referèndum votarà que sí. Gràcia va afirmar que anirà a declarar “amb molt de gust” si se’l cita. L’alcalde participarà en la concentració convocada per l’AMI i l’ACM dissabte a la plaça Sant Jaume per mostrar el rebuig a la justícia espanyola.

Gràcia va exposar, a més, que els ciutadans de Gratallops van confiar en ell i que “és legítim que una persona hi digui la seva” en el referèndum, i que, per tant, cedirà locals l’1-O. Gràcia, que es va presentar als darrers comicis municipals sota les sigles del PSC, no és militant de la formació. El batlle va indicar que no ha rebut per ara cap missatge dels socialistes, tot i que el partit sí que fa “correus massius, d’àmbit general” adreçats als alcaldes del PSC. “Però aquí és molt diferent”, va considerar Gràcia, que creu que al poble no es deu “als socialistes”, sinó als votants. L’alcalde va subratllar que votarà que sí perquè té com a “objectiu particular” que Catalunya sigui independent.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, va avisar ahir Gràcia que, si incompleix la llei, col·laborant amb el referèndum, com aquest va anunciar, “s’exposa a conseqüències”. L’avís d’Iceta als seus edils coincideix amb la queixa per les presumptes “pressions” als seus alcaldes perquè posin les urnes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: