Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Riudecanyes inaugura el remodelat carrer del Dilluns

Nombrosos veïns i veïnes coneixen de prop la nova via finançada gràcies al Pla d'Acció Municipal de la Diputació

Al centre de la imatge, l'alcalde de Riudecanyes, Josep M. Tost, i el president de la Diputació, Josep Poblet, inauguren el remodelat carrer del Dilluns Al centre de la imatge, l'alcalde de Riudecanyes, Josep M. Tost, i el president de la Diputació, Josep Poblet, inauguren el remodelat carrer del Dilluns CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dilluns, 18 Setembre 2017 17:03

Riudecanyes va inaugurar oficialment aquest diumenge la millora del carrer del Dilluns, remodelat amb l'ajut de la Diputació de Tarragona a través del Pla d'Acció Municipal (PAM). El president d'aquesta institució, Josep Poblet; l'alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost, i altres membres del consistori van encapçalar l'acte inaugural, que es va dur a terme en el marc de la festa major de Sant Mateu. La millora del carrer del Dilluns ha representat una inversió de 183.497,13 euros per part de la Diputació.

L'acte va aplegar nombrosos veïns i veïnes i representants d'entitats socials de la vila, i també alcaldes dels pobles veïns de Montbrió del Camp i de l'Argentera. Uns i altres van conèixer de primera mà totes les millores que s'han dut a terme en aquesta via, una de les principals de la localitat. L'Ajuntament també preveu arranjar de manera integral altres carrers, com el del Dimarts i el del Diumenge, mitjançant els ajuts que atorga la Diputació.

En finalitzar la inauguració, Josep Poblet va ser l’encarregat d’encendre la tronada de festa major a la plaça de la vila, un acte amb el qual s’enceten les festes patronals de Riudecanyes en honor a Sant Mateu i que s’allargaran fins al 19 de setembre, amb nombrosos actes lúdics i tradicionals per a un públic divers.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: