Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP de Valls reitera que cal resoldre la no presència de l’exèrcit a l’espai de l’estudiant

La candidatura rupturista demana que l’Ajuntament no participi en actes amb la presència de cossos policials i govern espanyols o la corona

Ple de l'Ajuntament de Valls celebrat dilluns passat Ple de l'Ajuntament de Valls celebrat dilluns passat CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Octubre 2017 15:23

El passat dilluns 9 d'octubre, el ple de l'Ajuntament de Valls va donar llum verda una moció presentada conjuntament per CiU, ERC, CUP i Compromís per Valls condemnant la repressió de l'1-O amb els vots favorables d’aquests partits i els vots contraris del PSC i el PP. El grup de la Crida per Valls-CUP va aprofitar el debat d'aquesta moció per demanar a l'Ajuntament de Valls que no participi en actes com la presència dels cossos policials espanyols, del govern espanyol o de la corona". La CUP també va reiterar una vegada més "la necessitat de resoldre la no presència de l'exèrcit espanyol a l'espai de l'estudiant de Valls".

La intervenció del regidor de la CUP, Francesc Martinell, va començar afirmant que "el dia 1-O serà recordat com el dia de la dignitat del poble català". A banda, el regidor cupaire va recordar a PP i PSC que "no volien el 9-N i es va fer, no volien unes plebiscitàries i es van fer i no volien un referèndum i s’ha fet". Martinell va acabar la seva intervenció amb una especial menció a tots els pobles de la comarca que van patir de primera mà la violència policial.

Aquest va ser el darrer ple de Francesc Martinell com a regidor a l’Ajuntament de Valls. En el seu discurs de comiat, el fins ara regidor de la CUP va reiterar el seu compromís amb el projecte de la CUP i de la Crida per Valls, a més de repetir que deixava el seu càrrec per motius "estrictament personals".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: