Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Pressupostos participatius a Calafell

Els ciutadans han fet 29 propostes per incloure-les en els comptes del 2018

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, votant en una de les urnes per als pressupostos participatius L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, votant en una de les urnes per als pressupostos participatius AJ. CALAFELL
Vida Municipal Taempus
Dilluns, 16 Octubre 2017 08:40

La primera fase dels pressupostos participatius que va posar en marxa l’Ajuntament de Calafell ha recollit 29 propostes de la ciutadania. En total, han estat 53 les persones que han plantejat idees que es podran incorporar en el pressupost municipal del 2018. Entre les propostes n’hi ha de millora dels serveis de les platges, la creació d’un carril bici, la pavimentació de diferents carrers, la creació d’horts urbans, la instal·lació de més marquesines a les parades d’autobús, la millora de la il·luminació en zones conflictives, la solució a la inundabilitat d’alguns carrers o la renovació i millora de parcs i zones verdes i de jocs. També es demanen arranjaments als aparcaments de les escoles i reparacions de voreres danyades.

Segons l’Ajuntament, hi ha hagut una gran mobilització de ciutadans que reclamen actuacions relacionades amb els animals de companyia: l’habilitació d’espais per a ells en espais públics, accions per a les colònies de gats o la instal·lació de màquines expenedores de pinso a canvi de reciclar envasos. Una altra proposta que ha rebut abundants adhesions ha estat la construcció d’una pista d’atletisme. L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré (PSC), ha volgut agrair el compromís amb el municipi de totes les persones que hi han participat. “Els pressupostos participatius són una bona eina i la ciutadania ha estat molt receptiva i cada cop hi participarà més”, ha dit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: