Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou destina enguany 225.000 euros a polítiques de joventut

El nou Pla Local de Joventut (2017-2020) preveu treballar en habitatge, feina, oci, salut i formació

La Masia Tous estarà disponible com a centre juvenil La Masia Tous estarà disponible com a centre juvenil CEDIDA
Vida Municipal Marina Martínez
Dimarts, 17 Octubre 2017 11:42

Salou ha presentat el nou Pla Local de Joventut (2017-2020) on, enguany, es destinaran 225.000 euros on es comptarà amb més de 170 activitats. El nou Pla treballarà en cinc línies principals degut a les necessitats dels joves al municipi com són l’oci –en petit format-, ocupació, habitatge, salut i formació: “Hem plantejat una línia estratègica real perquè no volem plantejar una infinitat d’activitats que després no es puguin fer”, ha explicat el regidor de Joventut, David González.

Amb aquest document, Salou es planteja fomentar el compromís i la responsabilitat dels joves i espais d’oci no consumista, millorar la participació dels joves en l’oferta d’activitats programades per entitats i Ajuntament, aconseguir èxit en la trajectòria educativa dels joves i en la laboral i promoure la vida saludable d’aquests. Amb un total de cinc infraestructures com el rocòdrom, les sales polivalent o el PIJ Salou, els 6.547 joves del municipi podran “aconseguir la igualtat d’oportunitats i la capacitat de desenvolupar el seu propi projecte de vida de manera autònoma com a base de la societat del futur”, ha remarcat González.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: