Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca debatrà dues mocions sobre l’empresonament de Sánchez i Cuixart i els atacs a l'escola catalana

El Grup Municipal de Decidim Vila-seca- AM presentarà ambdues mocions en el ple d'octubre

El Grup Municipal  Decidim Vila-seca presentarà les mocions El Grup Municipal Decidim Vila-seca presentarà les mocions CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Octubre 2017 11:36

En el ple de l’Ajuntament de Vila-seca del mes d’octubre es votaran dues mocions presentades pel Grup Municipal de Decidim Vila-seca – Acord Municipal, sobre l’empresonament polític dels líders de l’independentisme civil i sobre els atacs al model d’escola catalana.

L’empresonament polític aquesta setmana dels presidents de l'ANc, Jordi Sànchez, i 'Òmnium, Jordi Cuixart, Jordi Cuixart, ha motivat la presentació d'una moció al ple de l’Ajuntament que reclama que aquest es posicioni clarament en contra d'aquest empresonament polític. En la mateixa moció s’exigeix el seu alliberament immediat i es posa de manifest "la manca de separació de poders en un estat suposadament democràtic". De forma molt significativa, finalment la moció reclama que Europa "deixi de donar l’esquena a la realitat política de Catalunya, tractant-la d’afer intern de l’Estat per raó de pur interès polític".

Per altra banda, la segona moció que presenta la marca local d'ERC neix de la necessitat de donar resposta als atacs que recentment ha estat rebent el model d’escola catalana. Per tot plegat, en aquesta moció manifesten "el ple recolzament als docents que vetllen pel desenvolupament dels nostres infants, així com al model d’èxit que representa l’escola inclusiva catalana". Demanen, també, que l’Ajuntament manifesti el seu suport a les institucions catalanes en la defensa de la nostra escola.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: