Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PP de Salou vol que l'IBI es redueixi un 4%

El grup de l'oposició afirma que l'equip de govern ha rebutjat aplicar la reducció de l'IBI proposada pels populars

Mario García, portaveu del Grup Municipal del PP de Salou Mario García, portaveu del Grup Municipal del PP de Salou CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Octubre 2017 19:01

El PP de Salou ha presentat una proposta a l'equip de govern a l'efecte que l'impost de béns immobles es redueixi un 4% per a l'any 2018. En el ple municipal que se celebrarà a finals d'aquest mes hauran d'aprovar-les ordenances fiscals per a l'exercici 2018, i els populars consideren que el govern de Salou hauria de fer un esforç per baixar aquest percentatge de l'impost que més afecta a tots els seus veïns, l'IBI. Pels populars. l'objectiu és aconseguir rebaixar la pressió fiscal fins els índexs previs a l'any 2012, en el qual l'IBI es va veure incrementat un 18%.

Mario García, portaveu del Grup Municipal Popular, considera que "en aquest moment a qui li toca fer un major esforç és a la nostra administració i per tant creiem que ha arribat l'hora de baixar la pressió fiscal tot el que es pugui, i l'IBI és l'impost més encertat per recompensar l'esforç realitzat per tots els salouencs durant aquests anys ". El líder popular ha explicat que "des de l'any 2012 fins ara els salouencs només hem vist reduïda la nostra pressió fiscal per l'IBI en un 5% respecte a la pujada del 18% que es va aplicar en l'any 2012". Concretament es va produir una baixada del 3% l'any 2014 i una baixada del 2% el 2016.

García conclou que el resultat és que totes les persones amb propietats a Salou "han vist com des de l'any 2012 a l'any 2017 se'ls ha incrementat l'IBI un 13%". Per aquest motiu, "des el grup municipal del PP proposem una baixada de l'IBI del 4%, ja que fins i tot aplicant l'esmentada rebaixa, encara estaríem en un 9% més que en any 2011".

Els populars lamenten que l'equip govern no hagi acceptat la seva proposta: "Si segons el govern de Salou les arques municipals estan tan sanejades, és totalment incomprensible que no s'apliquin polítiques fiscals en beneficis de tots els salouencs. Els nostres veïns es mereixen que aquest suposat sanejament es vegi reflectit en les seves butxaques", ha finalitzat García.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: