Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els grups sobiranistes de Tarragona demanen que es reconegui el govern legítim de Catalunya

Els motius que es recullen a la moció “no són de tipus ideològic” i, per això, esperen que s’aprovi

Els grups municipals sobiranistes de Tarragona han entrat avui en registre la moció pel proper plenari que tindrà lloc el 17 de novembre Els grups municipals sobiranistes de Tarragona han entrat avui en registre la moció pel proper plenari que tindrà lloc el 17 de novembre MARINA MARTÍNEZ
Vida Municipal Marina Martínez
Dijous, 09 Novembre 2017 12:16

Els grups municipals d’ERC-MES-MDC, PDeCAT, CUP i UpA de Tarragona presentaran en el pròxim plenari del 17 de novembre una moció conjunta per reconèixer el govern legítim de Catalunya. La moció, tal i com han explicat els sobiranistes, “recull literalment el què va passar del 21 al 27 d’octubre; en cap cas hi ha cap raó ideològica”. Tal i com ha argumentat la portaveu de la CUP, Laia Estrada, “els motius són des de quan el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, va proposar l’aplicació de l’article 155, passant per quan es va aprovar el rebuig a aquest article a Tarragona fins que el Senat va donar llum verda al 155”. Per això, els grups municipals que presenten la moció esperen que s’aprovi de la mateixa manera que es va rebutjar l’aplicació del 155.

El portaveu de UpA, Josep Maria Prats, tot i remarcar que no és independentista, ha destacat que dóna suport a la moció perquè “per damunt de tot hi ha la democràcia i el govern de Catalunya va sortir de les urnes”. A més, ha afegit que espera que s’aprovi perquè “es tracta d’un simple exercici de coherència”. En aquesta mateixa línia s’ha pronunciat el portaveu d’ERC, Pau Ricomà, afirmant que “per una mínima coherència democràtica, els partits no es poden negar a aquest reconeixement”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: