Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els sobiranistes demanen que Tarragona rebutgi la judicialització de la política catalana

ERC, el PDeCAT, la CUP i UpA estan disposats a canviar acords de la moció per tal de sumar el màxim suport

D'esquerra a dreta, Laia Estrada (CUP), Pau Ricomà (ERC) i Cristina Guzmán (PDeCat) han presentat la moció conjunta que també dona suport UpA D'esquerra a dreta, Laia Estrada (CUP), Pau Ricomà (ERC) i Cristina Guzmán (PDeCat) han presentat la moció conjunta que també dona suport UpA MARINA MARTÍNEZ
Vida Municipal Marina Martínez
Dimarts, 14 Novembre 2017 12:40

Els grups municipals de PDeCAT, la CUP, ERC-MES-MDC i UpA de Tarragona presentaran conjuntament una moció perquè l'Ajuntament rebutgi la judicialització de la política catalana per part de l’estat espanyol en el proper plenari d’aquest divendres, 17 de novembre. Els grups municipals sobiranistes exigiran a més la llibertat immediata dels presos polítics i mostraran el seu suport a la Mesa i al Parlament de Catalunya.

La portaveu de la CUP, Laia Estrada, ha explicat que “estem davant d’un fet insòlit que ens remunta a l’època franquista”. A més, Estrada ha afegit que “s’ha pervertit la separació de poders i, o posem un aturador clar o el conjunt de la democràcia perilla”. Per la seva part, el portaveu d’ERC, Pau Ricomà, ho ha valorat com “un atac directe a la democràcia”. La regidora del PDeCAT, Cristina Guzman, ha remarcat –en relació amb els empresonament- que “s’està vulnerant la declaració universal dels drets humans”.

Per tot això, els sobiranistes estan convençuts que la moció s’aprovarà “perquè qui rebutja el 155 també rebutja la judicialització per part de l’estat espanyol” i, per aconseguir el màxim suport van deixar clar que “estem disposat a canviar alguns acords i negociar la moció amb la resta de grups municipals”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: