Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alcover tindrà un nou edifici de Centre de dia a mitjans del 2018

A més, per primera vegada en la història, es destinarà una partida a pressupostos participatius

Imatge del futur Centre de Dia Imatge del futur Centre de Dia CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 01 Desembre 2017 11:35

Alcover ha aprovat en un ple extraordinari el Pressupost General de l’Ajuntament per al 2018 que ascendeix prop de 6.120.000 euros. El projecte més important i que tindrà un pes rellevant en el benestar socials dels alcoverencs, és el nou edifici del Centre de dia que ja es troba en fase de construcció i que es preveu que a mitjans del 2018 sigui una realitat.

A més, la major execució d’inversió es deguda per una injecció de subvencions on es destaca els fons provinents del PAM i PEXI de la Diputació de Tarragona per finançar l’obra de reurbanització del Passeig de l’Estació fins la cruïlla del carrer Sitjar. Aquesta actuació servirà per canviar la fisonomia de l’eix vertebral d’Alcover i també la millora dels serveis d’infraestructures que inclouen l’aigua, el clavegueram i la xarxa de baixa tensió d’enllumenat.

Per altra banda, la cultura també ha jugat un paper important en els pressupostos. Per una banda, l’obra d’adequació d’una nova sala al Convent de les Arts que permetrà seguir, amb més comoditat, les diferents residències artístiques que s’hi donen cita. I, per una altra banda, el nou projecte pedagògic ‘Toca-Toca’, adaptat als temps i a les tecnologies a la sala de paleontologia del Museu.

Pressupostos participatius

Per primera vegada a la història, Alcover ha incorporat una partida de 15.000 euros a la realització de pressupostos participatius que es gestionarà des de la regidoria de promoció econòmica. Aquesta proposta permetrà implicar a la ciutadania en la gestió municipal.

En el pressupost que es presenta per aquest exercici 2018 es preveu que els ingressos augmentin respecte l’any anterior. Tot i que les modificacions de les ordenances aprovades el passat mes d’octubre no presenten un augment considerable de les mateixes, sí que tindrà afectació directa la incorporació de les regularitzacions cadastrals realitzades pel Ministeri d’Hisenda en relació al padró d’IBI rústic i urbà que representen una previsió d’augment en els ingressos només per l’any vinent.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: