Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Per primera vegada, els ciutadans de Mont-roig del Camp podran pagar els tributs de forma fraccionada

D’aquesta manera es permet fragmentar el pagament en 9 mensualitats, de febrer a octubre, sense interessos

Les sol·licituds per acollir-se al pagament fraccionat o agrupat s'haurà de realitzar abans del 31 de desembre Les sol·licituds per acollir-se al pagament fraccionat o agrupat s'haurà de realitzar abans del 31 de desembre CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 07 Desembre 2017 17:29

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de BASE –l’organisme autònom de la Diputació de Tarragona-, ha posat en marxa un nou servei que permet agrupar o fraccionar el pagament dels tributs municipals.

Es tracta del Compte de Pagament Personalitzat que permet ajuntar diferents tributs municipals en un compte comú i fragmentar el pagament en 9 mensualitats, de febrer a octubre, sense interessos.
Les sol·licituds per acollir-se al pagament fraccionat o agrupat s’han de presentar abans del 31 de desembre per poder començar a pagar els tributs d’aquesta forma l’any vinent. És a dir, les altes al sistema entren en vigor d’un exercici per l’altre.

Els tributs que poden fraccionar-se o agrupar són l’impost d’activitats econòmiques (IAE), l’impost sobre béns immobles (IBI), de rústica i d’urbana, l’impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM) i les taxes de venciment periòdic de caràcter col·lectiu com guals o escombraries; excepte la taxa de subministrament d’aigua. Destaca també que en un mateix compte es poden reunir obligacions emeses per diferents ajuntaments i que els sol·licitants reben informació detallada del deute total, dels venciments i dels imports.

Sol·licituds

Les persones interessades en acollir-se al Compte de Pagaments Personalitzat poden demanar-ho de forma telemàtica a través del web o a les oficines BASE, a Mont-roig i a Miami Platja. Cal també que l’interessat s’identifiqui com la persona responsable del pagament i faciliti un compte corrent al mateix nom.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: