Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, nou propietari del local social Can Gordei

El local, cedit gratuïtament per l’associació de propietaris, compta amb serveis de bar, botigues, zona recreativa i una sala polivalent, entre d’altres

Imatge de l'exterior del local social Can Gordei de la Bisbal del Penedès Imatge de l'exterior del local social Can Gordei de la Bisbal del Penedès CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Gener 2018 09:57

L’Associació de propietaris de Can Gordei i l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès completen l’acord de cessió gratuïta del local social Can Godei que l’associació de propietaris va sol·licitar a principi del 2017. L’edifici està ubicat en una parcel·la d’equipaments comunitaris de propietat municipal de 239m2 i consta de bar amb zona de cuina, sala polivalent de menjador, zona recreativa, botiga de queviures, lavabos, despatx i una terrassa amb porxo i traster. Els informes dels serveis tècnics municipals han valorat l’edifici i el seu contingut en 100.355 €.

Ambdues parts van acordar que es farien tots els tràmits per acceptar la sessió del local a finals d’any i que la Junta de Govern Local ha aprovat recentment. Després d’aquesta aprovació s’ha d’elevar a escriptura pública l’acceptació de la cessió, inscriure el local a l’inventari municipal i registrar-lo al Registre de la Propietat.

L’Ajuntament subrogarà el contracte actual d’explotació del servei de bar i botiga, i un cop acabat el contracte es traurà a concurs la seva gestió. Al tractar-se d’un local municipal, l’Ajuntament de la Bisbal l’adequarà perquè compleixi les normatives vigents d’accessibilitat i seguretat. L’alcaldessa de la Bisbal, Agnès Ferré, afirma que es tracta d’un local molt necessari i que “la voluntat de l’Ajuntament és que en el moment que sigui municipal segueixi funcionant i donant servei als veïns de la zona”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: