Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La CUP de Tarragona no vol imatges de violència a l’estand de la Guàrdia Urbana al Parc de Nadal

Considera "inadmissible" que l’espai educatiu del Parc Nadal compti amb imatges d'antidisturbis i demana que es retirin

Estand de la Guàrdia Urbana de Tarragona al Parc de Nadal Estand de la Guàrdia Urbana de Tarragona al Parc de Nadal MAURI
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 03 Gener 2018 17:31

La CUP de Tarragona considera "inadmissible" que l’espai educatiu del Parc Nadal compti amb imatges d'antidisturbis i demana que es retiri aquesta clara apologia de la violència de l’estand de la Guàrdia Urbana. Els cupaires han citat com a exemple més recent que l'1 d'octubre la Policia Nacional va carregar de forma violenta en diversos punts de la ciutat contra persones que pacíficament, lliurement exercien el seu dret a vot en el referèndum del poble català. A banda, amb les càrregues "es van causar desperfectes i destrosses en diferents edificis públics de la ciutat". També recorden que el mateix alcalde Ballesteros va reconèixer que hi va haver "un excés de violència policial innecessari i clarament desafortunat". 

Per tot plegat, la CUP considera, tal com diu l’Ajuntament de Tarragona, que el Parc de Nadal és "un espai educatiu i de lleure per a infants i adolescents". Per tant, troba fora de lloc "la utilització d’imatges que fan apologia de la violència com la d’agents d’antidisturbis".

La candidatura anticapitalista considera l’actitud de l’equip de govern "d’hipòcrita" ja que "mentre per una banda s’omplen la boca de valors i de drets humans amb la propaganda dels Jocs del Mediterrani i, per l'altra, callen davant del militarisme creixen a la nostra ciutat, davant de les càrregues policials de l’1 d’octubre, les pràctiques militars fetes a la ciutat, la presència de vaixells de guerra al Port de Tarragona o la militarització d’espais educatius com el Parc de Nadal".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: