Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC denuncia que l’aparcament Jaume I tingui un consum elèctric mensual de 1.200 euros

El grup de l'oposició demana una revisió dels contractes de la llum en espais municipals de Tarragona per estalviar costos

Imatge d'arxiu de l'interior de l'aparcament Jaume I de Tarragona Imatge d'arxiu de l'interior de l'aparcament Jaume I de Tarragona EL PUNT AVUI
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 12 Gener 2018 16:51

El portaveu d’ERC-MES-MDC a l’Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, reclama a l’equip de govern (PSC-PP) que faci una revisió dels contractes de la llum dels diferents edificis municipals "per estalviar en els costos energètics que assumeixen els tarragonins". El líder republicà explica que "en els darrers dies hem sabut que la factura de la llum de l’aparcament Jaume I ascendeix a gairebé 1.200 euros mensuals, un despropòsit si tenim en compte que es tracta d’un espai en desús".

Des d’ERC-MES-MDC alerten que aquests costos desproporcionats es poden estar produint en diferents dependències municipals i aposten per buscar alternatives de proveïdors elèctrics que afavoreixin l’estalvi energètic. "Fa uns mesos va ser notícia que el Teatre Tarragona consumia 55.000 euros l’any en llum i, després que es decidís rebaixar la potència de contractació, Begoña Floria afirmava que la mesura reduiria en 15.000 euros anuals la despesa. Això suposa 3.300 euros mensuals de despesa en electricitat i ens preguntem si no hi ha alternatives més barates", explica el portaveu republicà Pau Ricomà.

Davant aquests dos casos de factures elevades per subministrament elèctric, el grup municipal d’ERC-MES-MDC presentarà una moció al ple de gener per demanar que s’estudiïn alternatives. "Volem que es faci un diagnòstic del que estem pagant per les factures de la llum de tots els espais municipals i que s’iniciï un procés obert i transparent per buscar alternatives de proveïdors que puguin ser més econòmiques sense rebaixar la qualitat del servei", conclou Pau Ricomà.

 

 

Publicitat