Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC reclama la restitució de la barana de la Baixada Misericòrdia de Tarragona

Els republicans lamenten que, quatre mesos després de l’accident, no s’hagi restituït l’element original

Imatge d'on estava ubicada la barana de la Baixada Misericòrdia a Tarragona Imatge d'on estava ubicada la barana de la Baixada Misericòrdia a Tarragona CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Gener 2018 16:26

El grup municipal d’ERC-MES-MDC de Tarragona reclama a l’equip de govern la restitució de la barana de la Baixada Misericòrdia que va quedar malmesa arran de l’accident d’un camió el passat 7 de setembre. El portaveu d’ERC, Pau Ricomà, ha lamentat que “han passat quatre mesos des del malaurat accident i l’equip de govern no ha procedit encara a la restitució de l’element original” i ha afegit que “la solució provisional que es va adoptar estèticament indigna per un carrer tant emblemàtic per la ciutat”. A més, Ricomà remarca que “la barana original de la Baixada Misericòrdia tenia un gran valor estètic i és molt apreciada pels tarragonins. Alhora representava una benvinguda molt atractiva pels visitants que accedeixen al carrer Major des de la plaça de la Font”.

Des del grup municipal anuncien que elevaran aquesta petició al consell plenari d’aquest mes de gener.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: