Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Catllar construirà enguany l'escola municipal de música

L'Ajuntament del Catllar aprova un pressupost de prop de 4 milions per al 2018 que també contempla la promoció de llocs de treball i dues pistes de pàdel

Ajuntament del Catllar Ajuntament del Catllar CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dijous, 15 Febrer 2018 11:56

L'Ajuntament del Catllar ha aprovat un pressupost per al 2018, de 3.931.874,11 euros, amb els vots a favor dels grups municipals de l'equip de govern (UNICAT, PDeCAT, ERC i ICV) en el ple ordinari del passat 8 de febrer. Des del govern municipal destaquen que aquest pressupost s'ha aconseguit amb un nivell d'endeutament, a 31 de desembre del 2017, del 0%.

Una de les principals inversions que contempla aquest pressupost és la construcció d'una escola de música amb ús compartit per les aules d’ensenyament secundari obligatori (ESO) al costat de les escoles noves de primària i de la llar d’infants municipal, aconseguint així l'escola integral i integrada en un mateix complexe educatiu. També es preveu la construcció de dues pistes de pàdel al costat de les pistes de tennis a la Torre d'en Guiu que donaran un servei municipal global a l’esport de raqueta.

D'altra banda, els comptes d'enguany fomentaran la promoció de l'ocupació amb la creació de noves places de treball que oferiran noves oportunitats a persones per a la inserció laboral. A més a més, està previst fer arranjaments de diversos camins municipals per a millorar-ne la movilitat veïnal.

L'alcalde del Catllar, Joan Morlà i Mensa, ha expressat que aquests pressupostos "fomenten dues infraestructures llargament reclamades pels vilatants, aconseguint així la cobertura de les necessitats socials mantenint el deute al 0,00%".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: