Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torredembarra licita els nous contractes pels serveis de neteja i recollida de la brossa

La contractació del servei de recollida i transport de residus municipals es licitarà per 4 anys per un import de prop de 4 milions

L'Ajuntament de Torredembarra ha tornat a convocar el plec de condicions per a licitar el servei de neteja viària L'Ajuntament de Torredembarra ha tornat a convocar el plec de condicions per a licitar el servei de neteja viària CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Divendres, 16 Febrer 2018 08:21

El ple ordinari de l'Ajuntament de Torredembarra ha aprovat aquest dijous treure a licitació la contractació dels serveis de recollida i transport de residus municipals per un import de prop de 4 milions d'euros per un període de 4 anys (977.100e/any), segons recull el plec de condicions.

D'altra banda, el plenari també ha donat llum verda a la posada en marxa de nou l'expedient per a la contractació del servei de neteja viària del municipi, en compliment de la resolució del Tribunal Català de Contractes del sector públic. D'aquesta manera, l'Ajuntament dona prioritat a la contractació d'aquest servei amb un nou plec que eviti la possibilitat d'algun error o aspecte que pugui ser recorregut, com ja va passar al desembre.

Cal recordar que el concurs va ser recorregut per l'empresa Nordvert, -actual concessionària-, i que va quedar en segona posició. El Tribunal de Contractes Públics de la Generalitat li va donar la raó i el govern municipal ha volgut tancar ràpidament l'assumpte per tornar a licitar el servei i comptar d'una vegada per totes amb una concessió de neteja que responguin a les necessitats de la vila.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: