Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès dona la benvinguda als nous empadronats

L’objectiu de l’acte era fer un apropament dels veïns a l’Ajuntament i facilitar-los informació sobre la Bisbal

L'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, amb els nous veïns i veïnes empadronats al municipi L'alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, amb els nous veïns i veïnes empadronats al municipi CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Març 2018 21:02

Aquest dilluns 12 de març, l’Ajuntament de la Bisbal ha fet una rebuda als nouvinguts al municipi. L’acte, que s’ha dut a terme a l’Auditori Salbà del CMC, tenia com a objectiu fer un apropament de l’Ajuntament als veïns que s’han empadronat al municipi en els darrers mesos i facilitar-los informació d’utilitat relacionada amb la vila de la Bisbal. Així, s’ha confeccionat una revista adreçada als nous empadronats amb informació sobre el consistori, els serveis públics que s’ofereixen al municipi, les festes que s’hi celebren, les entitats que hi ha a la vila, els ajuts i subvencions als que es poden acollir i diversos telèfons d’interès. A més, dins de la carpeta on hi havia la revista també s’hi han adjuntat un mapa del municipi, els horaris del bus urbà i comarcal, l’últim número de la revista municipal ‘Torre de Guaita’ i el calendari de pagament d’impostos i tributs.

Després de l’acte els assistents han pogut brindar amb una copa de cava i gaudir d’un petit aperitiu, uns moments que han servit per entaular converses i que els assistents a l’acte es poguessin conèixer una mica millor.
Tenint en compte la bona experiència que ha suposat aquest acte de benvinguda, l’Ajuntament té previst dur-la a terme de forma trimestral. Així, a començaments de juny es farà un acte similar amb les persones que s’hagin empadronat durant els mesos de març, abril i maig.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: