Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls modernitzarà l'enllumenat del polígon industrial

S'instal·larà tecnologia Led als 850 fanals de la zona industrial i un nou sistema de telegestió de control remot per detectar avaries a l’instant

Imatge aèria del polígon industrial de Valls Imatge aèria del polígon industrial de Valls AJUNTAMENT DE VALLS
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dissabte, 20 abril 2019 19:55

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls ha aprovat inicialment el projecte de millora integral de l’enllumenat de tot el polígon industrial. El projecte contempla la modernització de tota la instal·lació, en concret, la renovació amb tecnologia led als 850 fanals de la zona industrial de Valls. Amb les noves lluminàries Led, molt més eficients, s’augmentarà la sensació d’il·luminació a tots els carrers del polígon, augmentarà la vida útil dels punts de llum, es reduiran les avaries i, a la vegada, es disminuirà en un 80% el consum i els costos energètics.

El projecte, aprovat ara inicialment amb un pressupost d’1.464.000 euros IVA inclòs, s’executarà per fases i l’Ajuntament s’ha fixat com objectiu iniciar les obres de cara a principis del 2020, un cop s’hagi completat el tràmit administratiu, la licitació pública i el finançament. A més de la instal·lació de tecnologia Led a totes les lluminàries del polígon, la modernització contemplarà canviar els 20 quadres elèctrics de la zona que, entre altres millores, inclouran un nou sistema de telegestió per control remot que permetrà obtenir dades en temps real del consum elèctric, automatitzar les hores d’encesa i graduar-ne la potència i, a la vegada, detectar de manera instantània avaries per poder actuar i solucionar-les amb major rapidesa.

A més s’instal·laran uns 170 nous fanals, un 20% del total de punts de llum del polígon, que permetrà reposar els que estan malmesos, bé sigui perquè han desaparegut o perquè estan danyats per col·lisions de vehicles. També s’ha programat la renovació del cablejat elèctric de la instal·lació de l’enllumenat en tots els punts que sigui necessari, d’una manera especial en sectors del polígon com el de Mas de la Perla o Palau de Reig de Dalt. El pla lumínic del projecte preveu augmentar la sensació d’il·luminació de manera uniforme a les diferents zones del polígon, encara que a la carretera del Pla, com a via central que suporta un major volum de trànsit, es triplicarà la potència instal·lada.

Amb la modernització de l’enllumenat, es mantindrà la distribució actual de fanals al polígon que contempla situar, cada 20 metres, un punt de llum en disposició de portell, és a dir, a banda i banda dels carrers per il·luminar de manera uniforme les voreres i les vies de circulació. A més, es té especial cura en la il·luminació de les cruïlles de carrers i accessos al polígon per augmentar la seguretat viària de la circulació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: