Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Setmana de la Ciència uneix 40 activitats

D'entre les alternatives, destaca la ruta teatralitzada sobre el científic Martí Franquès

Les propostes adreçades als més petits centren bona part del programa d'aquest cicle que vol apropar la ciència Les propostes adreçades als més petits centren bona part del programa d'aquest cicle que vol apropar la ciència ICIQ
Ciència Agnès Llorens
Diumenge, 12 Novembre 2017 12:12

La Setmana de la Ciència compleix 22 edicions i la cita d’enguany segueix amb la intenció d’acostar la ciència a tots els públics amb més de 40 cites a l’agenda que s’allargaran fins el pròxim 19 de novembre i que es duen a terme a Tarragona, però també a La Sènia, Móra d’Ebre, Altafulla o Cambrils. Emmarcat en l’objectiu de parlar de divulgació científica des de molts àmbits diferents, entitats com la URV, empreses del pol petroquímic, CaixaForum de tarragona, el Port i l’ICIQ i l’IPHES. Com sempre, en la recerca té un paper predominant en el programa, que es tracta des d’angles tan diversos com les xerrades, conferències, tallers i, fins i tot, monòlegs, cafès científics i cicles dedicats a elements com la xocolata.

Un dels objectius claus de la proposta de continguts és també arribar als infants i joves, motiu pel qual es duen a terme un gran gruix d’actes encarats a aquest tipus de públics. D’entre les alternatives, destaca la ruta teatralitzada que posa l’enfoc en la figura del científic Antoni de Martí Franquès, que s’adreça als més joves però també a tothom que estigui interessat en aprofundir més en la figura d’aquest químic nascut a Altafulla. D’aquesta manera, mentre els participants recorren la Part Alta de Tarragona aprenen més sobre aquest investigador. Les pròximes edicions de la ruta es duran a terme els dies 14, 15, 16 i 17 de novembre.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: