Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Curiositats científiques a l’Hospitalet de l’Infant

El cicle de conferències se celebrarà els dilluns 15, 22 i 29 de gener, sota l’organització de l’Antena del Coneixement de la URV del municipi

Imatge de les dones computadores de Harvard Imatge de les dones computadores de Harvard CEDIDA
Ciència Redacció Infocamp
Dilluns, 15 Gener 2018 11:48

L’Hospitalet de l’infant acull aquest mes un cicle de conferències sobre curiositats científiques organitzat per l’Antena del Coneixement de la URV del municipi. El cicle consta de tres conferències a càrrec d’experts, que tindran lloc a la Sala Bonet Castellana del centre cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’infant, els propers tres dilluns de gener a les 19.30 h.

Aquest dilluns 15 de gener, té lloc la primera conferència, ‘Kepler i el moviment dels planetes’, impartida pel físic i investigador Javier Castelo Torras. La setmana següent, el dia 22, serà el torn de l’arquitecte i professor de la URV Albert Samper, amb la conferència ‘Relaciones astronómicas en la catedral de Chartres’. Javier Castelo serà també l’encarregat de la darrera conferència el 29 de gener, titulada ‘Les dones computadores de Harvard (o l’harem astronòmic de Pickering)’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: