Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

​L'alumne de l'INS Vila-seca Andrés Faro guanya el concurs 'Explícame la Ciencia'

L'institut va presentar a la segona edició del concurs organitzat per la Fundació la Caixa i Cosmocaixa una notícia sobre l'hidrogen com a combustible de futur

L'alumne Andrés Faro al vídeo 'És l'hidrogen el combustible del futur?' L'alumne Andrés Faro al vídeo 'És l'hidrogen el combustible del futur?' CEDIDA
Ciència Redacció Infocamp
Dijous, 08 Febrer 2018 10:17

L'alumne Andrés Faro Veltens de 4t A de l'INS Vila-seca, tutoritzat pel seu professor de química, ha guanyat el concurs de vídeos 'Explícame la Ciencia' organitzat per la Fundació la Caixa i Cosmocaixa en la categoria de tercer i quart d'ESO. El concurs consistia en elaborar un vídeo en clau periodística sobre un tema de l'àmbit científic-tecnològic de màxima actualitat. L'institut va presentar una notícia sobre l'hidrogen com a combustible de futur.

Per conèixer els experiments que s'estan fent amb l'hidrogen, l'estudiant va entrevistar a Marta Blasco, investigadora de l'Institut Català de recerca científica (ICIQ), que mostra en el vídeo tot el procés que acaba amb l'ús de l'hidrogen com a combustible de futur i per a usos tan comuns com dels propis vehicles.

El jurat va valorar l'originalitat, el rigor, la varietat de recursos i la professionalitat del vídeo. A continuació, l'alumne haurà de realitzar una notícia periodística en un centre de recerca de primer ordre amb Betevé, una productora audiovisual de Barcelona. Al concurs es van presentar instituts d'arreu de l'Estat espanyol amb un alt nivell de qualitat, aspecte destacat pel jurat.

El vídeo es pot veure en aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: