Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bogeria per Primark

La cadena irlandesa de moda inaugura a Tarragona la botiga més gran de Catalunya, la primera de fora de l'àrea metropolitana de Barcelona

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ahir amb el director general de Primark a l'Estat espanyol i Portugal, Stephen Mullen, en l'acte d'inauguració L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ahir amb el director general de Primark a l'Estat espanyol i Portugal, Stephen Mullen, en l'acte d'inauguració AZAHARA PALOMARES/EL PUNT AVUI
Comerç Azahara Palomares / El Punt Avui
Dijous, 15 Juny 2017 08:23

L’Antonia Almonta va arribar ahir a les sis del matí a les portes del centre comercial Parc Central disposada a fer cua durant hores. No l’esperava cap regal ni cap descompte especial, sinó l’ànsia per ser de les primeres a entrar a la botiga que ahir la cadena irlandesa de moda Primark va inaugurar a Tarragona, la primera de què disposa fora de l’àrea metropolitana de Barcelona i la més gran de tot Catalunya. “Fa tot just una setmana vaig anar a Primark a Barcelona, però no podia esperar”, ens explicava. Com ella, centenars de persones van fer cua religiosament per ser de les primeres a passejar pels 4.300 metres quadrats que la marca ha transformat al pis subterrani del centre comercial, a l’espai que abans ocupava un hipermercat. I les llargues esperes no es van limitar al moment del tall de cinta, sinó que molts clients van afrontar pacientment més de mitja hora de cua pels passadissos del Parc Central durant el matí per aconseguir apropar-se a l’entrada de la botiga. La inauguració, de fet, va multiplicar la presència d’agents de seguretat al centre comercial i va alterar visiblement el funcionament habitual del centre.

“No tenim clients, tenim fans”, deia el vídeo corporatiu amb què la marca va començar ahir l’acte d’obertura del seu quart establiment a Catalunya, i ahir l’experiència semblava confirmar-ho. “Vaig escriure un cop un correu a Primark per demanar-los que sisplau obrissin a Tarragona perquè no tinc cotxe per anar a Barcelona. Em van contestar i tot”, explicava Verónica Guillén, una de les clientes. Per la seva banda, el Sebastián, el Chadi i l’Alejandro es van saltar la classe a l’institut i es van plantar amb les motxilles encara a les espatlles a la cua de la inauguració. “Ens agrada perquè els preus són molt baixos”, explicaven.

L’entusiasme fins a límits gairebé exagerats era també molt present entre la plantilla, formada per 151 persones que s’han seleccionat d’entre les més de 2.800 que van enviar el currículum a la companyia a través d’internet. La selecció final es va fer en col·laboració amb el servei municipal de Tarragona Impulsa, i els escollits (que ahir es mostraven especialment excitats lluint globus, repartint caramels i aplaudint els primers pagaments a caixa) tenen 23 anys de mitjana. Un 63% estaven a l’atur i per a un 11% és la seva primera feina. “Aquesta botiga arriba en un moment especialment important per a nosaltres, i en què necessitem llocs de treball”, va celebrar ahir l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, que va ser present en la inauguració. Per ell, l’obertura de Primark reforça la posició de Tarragona “com a segona potència del país”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: