Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Mercat Central té nou estand de promoció

La parada oferirà merchandising de Santa Tecla fins el 22 de setembre

 La parada promocional estarà present al Mercat Central tot l’any i no únicament per les festes de Santa Tecla  La parada promocional estarà present al Mercat Central tot l’any i no únicament per les festes de Santa Tecla ALBA SANCHA
Comerç Alba Sancha
Dissabte, 26 Agost 2017 11:16


Ahir es va inaugurar la nova parada de promoció del Mercat Central de Tarragona. A més, amb motiu de la festivitat de Santa Tecla, es va aprofitar la inauguració per fer la presentació del barret i d’altres elements de les festes. El nou estand ja llueix tot carregat del merchandising de la Festa Major de Tarragona: els barrets de palla, els barrets de festa, les samarretes, les motxilles, els mocadors i els gots reutilitzables. Tradicionalment, el Mercat de Tarragona ha participat en el patrocini de les festes i, enguany, com a novetat, s’afegeix també el Mercat de Torreforta. Des de la seva inauguració i fins el 4 de setembre es podran comprar els productes sense punts; mentre que a partir del 5 i fins el 22 de setembre la venda dels productes es farà bescanviant els punts que facilitaran les mateixes parades: “La voluntat és que al Mercat hi hagi moltes accions promocionals”, va explicar la presidenta d’Espisma, Elvira Ferrando, de manera que la nova parada es destinarà a això i no només per a les festes de Santa Tecla sinó “durant tot l’any” amb cursos de cooking, demostracions o “qualsevol altra acció que sumi a que la gent vingui”.

Tot i això, la promoció del Mercat vol anar més enllà. Els nens podran gaudir de Petits Paradistes -activitats gratuïtes amb inscripció prèvia-; mentre que pels joves també hi haurà l’activitat Menja’t el gegant modernista, una visita guiada pel Mercat. La plaça Friki -al voltant del Mercat- també comptarà amb diverses actuacions.

El nou Mercat Central, un reclam turístic

A banda de l’aspecte promocional que desenvolupa el Mercat, la presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat va reconèixer que des de la inauguració “entra molta gent de fora i gent que feia anys que no entrava”. Virgili es referia als turistes. Segons apuntava la paradista, el nou Mercat Central ha afavorit l’arribada d’estrangers, així com gent d’arreu del territori, que el volen visitar, la qual cosa afavoreix també el comerç. Per la seva banda, la presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, va corroborar la situació: “Qualsevol dia de la setmana, el mercat es troba ple de gom a gom”. Virgili, a més, va animar a continuar amb el dinamisme del Mercat i va afegir que “ara no ens podem dormir, la feina que ens queda pendent és que tots els turistes que han vingut, tornin”.

Elvira Ferrando també va fer referència a l’adjudicació de parades. “Ara mateix està en marxa un concurs públic per assignar les 3 parades que queden de les 47 que hi ha”, va dir Ferrando, que va afegir que amb l’adjudicació d’aquestes tres “es completaria l’oferta comercial”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: