Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 20 establiments de Valls participen en el concurs d'aparadors amb temàtica castellera

Com a novetat, s’incorpora el vot del Jurat Popular, on entre tots els participants, es sortejarà un lot de productes vallencs i de l’Alt Camp

Imatge del cartell d'enguany del 'Concurs d'aparadors amb motius castellers' Imatge del cartell d'enguany del 'Concurs d'aparadors amb motius castellers' CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 09 Octubre 2017 13:35

En motiu de Santa Úrsula i el Fòrum Casteller, Comerç de Valls ha organitzat per cinquè any consecutiu el 'Concurs d’aparadors amb motius castellers'. Des del dia 2 al 22 d’octubre. més de vint establiments comercials de Valls, llueixen els seus aparadors engalanats donant un caire previ i festiu a la gran Diada castellera de Santa Úrsula.

El Jurat està composat per un representant de la Colla Joves Xiquets de Valls, un de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, un representant de la Regidoria de Cultura, el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris i el vot del Jurat Popular. A partir del 9 d’octubre el Jurat farà el recorregut per tots els establiments participants i valorarà la vistositat, els colors i el treball artístic realitzat relacionat amb la temàtica del món casteller, repartint un primer, un segon i un tercer premi.

Els premis

Primer premi: Un viatge de cap de setmana per a 2 persones. Un passi per a dues persones per gaudir dels castells a la Diada de Santa Úrsula des del balcó de Can Segarra. Una ruta turística per Valls a escollir entre les diferents rutes de la ciutat.

Segon premi: Una estància d’una nit per a dues persones en una habitació doble a l’Hotel Class amb esmorzar bufet lliure i visita amb degustació de vins al Celler Mas Vicenç, gràcies a la col·laboració de l’Hotel Class,  una ruta turística per Valls a escollir entre les diferents rutes de la ciutat.

Tercer premi: Un lot de productes vallencs i de l’Alt Camp. Una ruta turística per Valls a escollir entre les diferents rutes de la ciutat. 

A més, les colles castelleres vallenques col·laboren amb l’entrega a tots els guanyadors d’obsequis exclusius.

Vot del Jurat Popular

Com a novetat en aquesta edició, incorporem el vot del Jurat Popular, on tothom que ho desitgi, pot votar fent una fotografia de l’aparador que més li agradi i pujar-la a una senzilla aplicació a través de Facebook
https://basicfront.easypromosapp.com/p/913856. Cada fotografia equival a un vot, i l’establiment que més fotografies compti, serà el que tindrà el vot del Jurat Popular. El vot popular estarà actiu fins el dia 14 d’octubre i entre tots els participants, el dia 16 d’octubre sortejarem un lot de productes de vallencs i de l’Alt Camp.

El veredicte amb els aparadors guanyadors i el premi entre els participants del Jurat Popular, es comunicarà públicament a la premsa i a les xarxes socials de Comerç de Valls, el dia 18 d’octubre. El lliurament dels premis tindrà lloc, el divendres 20 d’octubre, a les 20:30 h, al local de l'associació de comerciants situat a la plaça dels Alls, número 7, de Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: