Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Jornada sobre el comerç de Reus a l’Institut Baix Camp

La Jornada Comercial Pere Martorell celebra la seva segona edició, en què han participat representants dels negocis locals i estudiants

Ponents de la II Jornada Pere Martorell celebrada dijous a l'Institut Baix Camp de Reus Ponents de la II Jornada Pere Martorell celebrada dijous a l'Institut Baix Camp de Reus INS BAIX CAMP
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 24 Novembre 2017 10:41

L’Institut Baix Camp de Reus ha organitzat la Segona Jornada Comercial Pere Martorell, aquest dijous 23 de novembre. Un cicle de conferències que se centren en l’actualitat del Comerç i el Màrqueting de la ciutat i el seu entorn, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Reus. Aquesta jornada biennal va començar fa dos anys coincidint amb la defunció de Pere Martorell, professor del departament de Comerç i Màrqueting del centre. 

Quatre representants de negocis locals han protagonitzat les conferències, que han continuat amb una posada en comú d’idees amb representants del comerç de Reus i l’alumnat dels cicles formatius de grau superior de gestió de vendes i de grau mitjà d’activitats comercials.

La jornada també ha comptat amb la participació de la Business & Marketing School i la directora de l’Escola Superior de Comerç i Distribució, que ha parlat sobre quines són les claus per millorar un comerç i tenir èxit en un entorn canviant.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: