Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La campanya de Nadal a Salou s'inicia amb l'encesa de llums

Les llums estaran enceses fins després de Reis / El mercat de Nadal es podrà visitar de l’1 al 3 de desembre

Imatge d'arxiu del Mercat de Nadal de Salou Imatge d'arxiu del Mercat de Nadal de Salou CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 30 Novembre 2017 17:36

Salou dóna el tret de sortida a la campanya comercial de Nadal amb l’encesa de la nova il·luminació nadalenca distribuïda per les principals vies d’entrada al municipi i les zones comercials, que estarà encesa cada dia fins després de Reis. També començarà la nova edició del mercat de Nadal, que tindrà lloc a la plaça de Sant Jordi, de l’1 al 3 de desembre.

La regidora de Promoció i Dinamització Econòmica, Comerç, Mercats i Consum, Martina Fourrier, explica la voluntat de l’Ajuntament d’“impulsar el comerç local, així com un mercat de Nadal molt dinàmic i participatiu ple de regals, gastronomia, música, animació infantil, i moltes sorpreses més”. A més de l’encesa de l’enllumenat, han organitzat un concurs de fotografia amb la col·laboració de l’Associació Shopping Salou, amb el lema “Aquest Nadal, regala petons”, per tal d’impulsar les compres nadalenques al municipi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: