Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una trentena de botigues de Tarragona participen en una jornada per dinamitzar el comerç

La jornada 'Comerç Actiu' busca impulsar la dinamització del comerç a Tarragona per millorar la competitivitat i eficiència del sector

Jornada tècnica 'Comerç Actiu' celebrada el passat 5 de desembre a l'IMET de Tarragona Jornada tècnica 'Comerç Actiu' celebrada el passat 5 de desembre a l'IMET de Tarragona CEDIDA
Comerç Redacció Infocamp
Dilluns, 11 Desembre 2017 18:08

Una trentena de botigues de Tarragona, majoritàriament del centre i de la zona de Ponent, ha participat en les sessions informatives de la jornada ‘Comerç Actiu’ per millorar el funcionament del seu establiment. A través de diferents ponències s’han mostrat pràctiques i recursos per aconseguir incrementar la factura del petit comerç així com casos d’èxit del programa, que aquest any desenvolupa l’Ajuntament de Tarragona.

L’objectiu de ‘Comerç Actiu’ és desenvolupar un programa integral de cooperació públic-privat per impulsar la dinamització del teixit productiu del sector del comerç a Tarragona per millorar la competitivitat i l’eficiència del sector i que sigui generador d’ocupació de qualitat. En la primera línia de treball 45 persones van començar el programa i 28 es troben en període de pràctiques a empreses, amb previsió que es puguin formalitzar contractes de treball posteriors.

La jornada tècnica celebrada el 5 de març va estar presidida pel conseller de Desenvolupament Econòmic de Tarragona, Francesc Roca; la consellera de Comerç, Elvira Ferrando; i pel cap de servei del Servei d’Ocupació de Catalunya, Manuel Garcia Molina. Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de Projectes Innovadors i Experimentals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: