Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Espimsa acorda sancionar les parades del Mercat que no obren els dissabtes a la tarda

L'empresa municipal trasllada l'acord a l'Ajuntament de Tarragona, que decidirà si s'aplica la sanció

Imatge d'arxiu d'una parada del Mercat Central de Tarragona Imatge d'arxiu d'una parada del Mercat Central de Tarragona ROGER SEGURA/ ACN
Comerç Redacció Infocamp
Dimecres, 31 Gener 2018 07:50

El Consell d'Administració d'Espimsa va acordar ahir per unanimitat traslladar a l'Ajuntament de Tarragona les actes d'inspecció de les parades del Mercat Central que incompleixen l'horari establert en el Reglament del Mercat, perquè les tramiti i s'apliquin les sancions corresponents. Alguns paradistes ja van traslladar el seu malestar a la última Comissió Negociadora pel fet que algunes parades no obrien dissabtes a la tarda, un fet que repercuteix negativament tant en les vendes com en la imate del mercat. 

Ara, l'Ajuntament és qui té l'última paraula per decidir si accepta o no sancionar aquestes parades, amb imports que oscil·len entre els 751 i els 1.500 euros. Cal recordar que el reglament es va pactar de forma consensuada amb la Comissió Negociadora "d'obrir en uns trams horaris, en un percentatge mínim del 60% del nombre de parades i/o un 60% de la superfície comercial del Mercat", va apuntar ahir en un comunicat l'empresa municipal. Aquesta fórmula des va crear per tal que els paradistes poguessin triar els dies de descans en funció de les seves necessitats.

Finalment, el Consell d'Administració d'Espimsa també recorda que "ha anat informant puntualment i reiteradament dels incompliments dels horaris establerts i que tots els venedors de les parades coneixien les condicions abans d'entrar al nou Mercat". La majoria de lea prades que no obren a les tardes són les que es dediquen a la venda de productes del mar.

 

 

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: