Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comerç de Valls participa per primer any en la Setmana del Comerç

Del 19 al 25 de març, els comerços de Valls faran promocions i s'organitzaran tallers, xerrades i la cercavila festiva del dissabte

La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra i el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, amb el cartell de la campanya La presidenta de Comerç de Valls, Carme Sendra i el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, amb el cartell de la campanya COMERÇ DE VALLS
Comerç Redacció Infocamp
Dijous, 15 Març 2018 13:09

Comerç de Valls participarà per primer any, del 19 al 25 de març, en la Setmana del Comerç organitzada pel Consoci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM). Es tracta de la segona edició d'una iniciativa que té com objectiu apropar al sector comercial eines per millorar la seva competitivitat i també esdevenir un espai de debat i intercanvi de coneixement.

A Valls, es faran promocions i s’organitzaran diverses activitats durant aquests dies. Així, totes les compres realitzades en els establiments adherits, entraran en el sorteig de 30 invitacions per assistir a la Ruta dels Comerços Centenaris organitzada pel dia 7 d’abril. Els comerços associats també regalaran la bossa reutilitzable del Mercat de Valls en totes aquelles compres superiors a 20 € (als establiments adherits a la promoció i fins exhaurir existències).

El dijous 22 de març, a les 20:30 hores, a la sala d’actes de Casa Caritat, tindrà lloc el taller/xerrada 'Ens repensem?', a càrrec d’Enric Bastardas, comunicador, blogger i expert en xarxes socials, que també és formador en Personal Branding i Comunicació, Màster en PNL i Neuromàrqueting i col·laborador del diari ARA. L'acte està organitzat per l'Ajuntament de Valls.

El dissabte 24 de març, de les 11:00 h a 13:00 h, pels carrers comercials de Valls, hi haurà una cercavila de la Colla Gegantera La Pessigolla amb els gegants “manotes” i música festiva.

La campanya compta amb una participació de més de 100 associacions comercials i més de 200 activitats programades arreu del territori.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: