Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls viurà aquest cap de setmana el Mercat de Nadal

Es tracta d’una fira de capons, aviram i motius nadalencs que irradiarà diferents llocs de la ciutat

Imatge d'arxiu del Mercat de Nadal de Valls Imatge d'arxiu del Mercat de Nadal de Valls ARXIU / CAMBRA DE VALLS
Comerç Redacció Infocamp
Divendres, 14 Desembre 2018 13:36

Valls viurà el dissabte 15 i el diumenge 16, durant tot el dia, el mercat de Nadal que presentarà una àmplia oferta d’aviram viu, arbres i verd, figures de pessebre, vins i caves, mel i dolços, objectes ornamentals..., tot allò imprescindible per a les Festes de Nadal, Cap d’Any i Reis. El Mercat tindrà per escenari la plaça del Blat, El Pati, els carrers de La Cort i Jaume Huguet.

Valls és una ciutat de tradició de mercats i fires. Amb el Mercat de Nadal, es podrà reviure el tipisme i la tradició dels pollastres, galls d’indi, oques, capons... com ocorria en el municipi 8 segles enrere. Al carrer de la Cort, El Pati, i carrers del voltant, hi haurà una àmplia oferta d’articles i productes artesanals adients per a les festes nadalenques. El dissabte al matí, a la plaça Portal Nou, es farà el Mercat del Tracte: de compravenda d’equins i utillatges.

El Mercat de Nadal, restarà obert, el dissabte dia 15 i el diumenge dia 16 de 10:00h a 21:00h –diumenge fins a les 20:00h–. En aquest es podrà trobar una gran varietat d’aus de corral, rucs i someres. Hi haurà un servei d’escorxador homologat per a totes les persones que vulguin adquirir l’au mort i plomat.

S’han habilitat diverses zones d’aparcament a 150 metres de la ubicació del mercat; el Pàrquing ‘Barri Vell’ i el pàrquing ‘Hort del Carme’. Durant el dia es podran visitar les famoses rajoles de la capella del Roser del segle XVII –Bé Cultural d’Interès Nacional–, l’Arxiprestal de Sant Joan, i diverses activitats i exposicions.

El mercat és coordinat per la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls, Comerç de Valls, l’Associació de Criadors d’Aus El Francolí i la societat Sant Antoni, i amb el suport del Port de Tarragona, Consorci Zona Franca i Repsol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: