Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 709

Un llibre del periodista Albert Sunyol recull 95 anys d'història de la ràdio a Reus

El llibre 'La meva, la nostra ràdio. Les ones de Reus (1922-2017)' es presentarà el 19 d'abril al Centre de Lectura de Reus

Albert Sunyol Albert Sunyol CEDIDA
Comunicació
Dilluns, 17 abril 2017 11:04

Sens dubte, la ràdio és el mitjà de comunicació més vinculat a la memòria sentimental dels reusencs, una història que suma ja 95 anys de trajectòria a la ciutat i que s'ha definit pel pes de l'emissora degana, Ràdio Reus, però en la qual també han participat un gruix important d'altres emissores amb trajectòries igualment singulars.

Amb l'objectiu de recollir els itineraris de totes aquestes emissores –més d'una desena en quasi un segle- i els testimonis d'alguns dels seus protagonistes com a oients o locutors –una seixantena- d'aquest dial divers, el periodista Albert Sunyol (Reus, 1986) acaba de publicar el llibre 'La meva, la nostra ràdio. Les ones de Reus (1922-2017)' que es presentarà públicament al Centre de Lectura, el 19 d'abril, a les 20:30h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: