Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Hospitalet de l’Infant instal•la un nou tram de fibra òptica

L’empresa a la qual es van adjudicar aquestes obres ha iniciat ja la 3a fase d’instal•lació

El carrer Vandellòs, de l'Hospitalet de l'Infant, serà una de les vies on si'instal·larà la fibra òptica El carrer Vandellòs, de l'Hospitalet de l'Infant, serà una de les vies on si'instal·larà la fibra òptica CEDIDA
Comunicació Redacció Infocamp
Dijous, 24 Agost 2017 18:18

L’Hospitalet ja ha iniciat la 3a fase del projecte d’implantació del servei de fibra òptica al municipi, aquest agost, que suposarà l’ampliació de la xarxa de telecomunicacions de nova generació a una altra zona del nucli urbà. En concret, a la zona que està limitada pels carrers Via Augusta, Masriudoms, Vandellòs, Jonquet, Passeig marítim- Plaça Marina, d’en Jaume II-Comte Prades i Llastres, fins a connectar amb el port esportiu. Des de l’any 2015 la fibra és operativa als polígons industrials Les Tàpies I i II i també als edificis municipals. A finals de 2016, en la segona fase de desplegament, la fibra òptica va arribar ja al nucli urbà de l’Hospitalet de l’Infant, on actualment s’ofereix aquest servei a més de 200 usuaris en l’àmbit situat entre el riu Llastres, la Via Augusta, la carretera de Móra a l’Hospitalet i la via del tren.

El passat 30 de maig, el Consell d’Administració de l’empresa municipal de promoció econòmica, IDETSA, va aprovar l’adjudicació d’aquestes obres a l’empresa que va presentar l’oferta més avantatjosa, Telnet Sistemas 2008 SL, per un import de 128.000 euros i un termini d’execució de 12 setmanes. Es preveu que aquesta zona pugui estar connectada a l’alta velocitat a la tardor. Els usuaris tenen a la seva disposició diversos paquets de servei en funció de les seves necessitats, amb connexió a Internet o bé paquets que integren la telefonia mòbil i fixa o altres serveis de telecomunicacions. A més, també s’ofereix un servei de televisió a través del Club IDETSA TV, que dóna accés a més de 40 canals de televisió.

El regidor de Promoció Econòmica, Miguel Ángel Garcés, ha apuntat que “la connectivitat a alta velocitat s’ha demostrat que és un requeriment pràcticament indispensable per al desenvolupament econòmic del territori”, i ha afegit que “constitueix un eix vertebrador bàsic de la societat del coneixement”. Per aquest motiu, en fases posteriors, IDETSA, com a operadora de telecomunicacions que presta el servei, té previst oferir fibra òptica als veïns de la resta del poble de l’Hospitalet i dels altres nuclis del terme municipal.

Actualment, l'oficina d'atenció al client està ubicada al Viver d'empreses, al polígon Les Tàpies I. Per intensificar la campanya d'implantació del servei de fibra òptica en aquesta nova àrea de l'Hospitalet de l'Infant, Idetsa Operadora de Telecomunicacions es traslladarà a una oficina a la Via Augusta. Per consultar més informació, es pot fer a través del web d’Idetsa o al telèfon 977 820 820.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: